“Herinner mij”-feesten

Een Echte Jordanese middag met koffie thee uit ouwerwetse koppies, luxe gebakjes met ons eigen logo, de beste haring van Amsterdam met natuurlijk heerlijk tafelzuur en uitjes, een stokkie zelfgemaakte filet americain met een eitje, stukkie kaas, stukkie worst, zoute pepsils op echte gehaakte en Perzische tapijtjes. Een Jordanees decor inclusief de ramen van de Wallen en dan zingen met fantastisch lieve artiesten voor de ouderen met hun mantelzorgers: Zo had ik het al jaren in mijn koppie, daar droomde ik van en zo wilde ik het graag! Vanaf mijn vroege kinderjaren was ik al vaak te vinden in het bejaardentehuis (toen heette dat nog zo) van mijn opa’s en oma’s. Daar liep ik trots met advocaatjes met slagroom in de rondte en zong ik samen met een leuke familieband mijn eerste Willeke medley! Ik was er elke week en dacht toen al dit is het!

Ik koos voor De Première voor Verzorgingshuis De Rietvinck, daar waar ik ooit als kind begonnen was. Mijn opa en oma woonden daar en nu mijn exschoonmoeder. Ook was De Rietvinck het eerste huis waar homo-echtparen meer dan welkom waren en dus was die keuze snel gemaakt.

De “Herinner mij” feesten waren geboren. Wat een organisatie, daar had ik me wel even in vergist.

Deze worker in progress was er maanden mee bezig geweest en gelukkig meldden zich een aantal vrijwilligers en artiesten. 15 februari 2019 was het eindelijk zover!

Wat hebben ze en we genoten! Mijn Droom was uitgekomen!