“Buiten zingen voor Binnen” in het klein

Een spin-off van de activiteit van de Stichting Leef, voor je het vergeet! om buiten tehuizen te zingen voor de mensen die binnen moeten blijven: een persoonlijke boodschap van jou voor degene die je mist!
Een vrijblijvend tikkie komt natuurlijk ten goed van onze prachtige Stichting Leef, voor je het vergeet! In dit filmpje zie je hoe ik Sjaan verras uit naam van haar dochter Patricia!

CDtje “Hier ben jij”

Van het nummer “Hier ben jij” (je kunt hier lezen hoe het tot stand gekomen is) zijn CDtjes te verkrijgen à € 13,-. 

Wil je dit mooie nummer ook op CD èn Stichting Leef, voor je het vergeet! steunen? Neem dan contact op met Joki (06 42121697), dan stuurt ze een Tikkie, noteert je adres en dan komt het helemaal voor elkaar!

Vriendenloterij

Wist je dat je als je een lot of loten hebt bij de VriendenLoterij, deze kunt toekennen aan onze Stichting Leef, voor je het vergeet? Heel eenvoudig: Bel even met de klantenservice (088 – 020 1020) en het is gepiept. Maandelijks steun je hier onze Stichting mee en je kunt natuurlijk zelf grote geldprijzen winnen. Kleine moeite groot plezier! We doen er gewoon ALLES aan om de kas van de Stichting te spekken en dus gezond te houden. De mooie feesten die we zo kunnen blijven organiseren voor de ouderen en hun mantelzorgers, de GOUDEN momenten die ze daardoor beleven, de verbinding door muziek en de LIEFDE die ze voelen voor en door onze medemens zorgen ervoor dat wij van de Stichting Leef, voor je het vergeet! er altijd voor gaan!

Iedereen die zijn/haar lot heeft toegekend aan de Stichting Bedankt vanuit de grond van ons hart!!!