Meer samenwerking bedrijven

Mensen en bedrijven geloven in ons en steunen ons regelmatig op vele gebieden.

Een voorbeeld: 

Terwijl velen in de bus richting Meppel zaten vanmorgen, reed ik in mijn lila Canta naar Zuid Oost. Mijn gesprek met Hans en Annemieke van IIA Academy stond gepland om 10:30 uur. Velen zagen me live struggelen met Wat ik daar nou eigenlijk ging doen … Hartelijk ontvangst en weer was er die enorme klik met Hans, maar nu ook met Annemieke, net als de eerste keer …

Ik deed mijn verhaal tijdens een lekkere bak koffie die ik koud liet worden, want als ik eenmaal in de Herinner mij flow zit … nou dan … ook Hans en Annemieke hadden mooie ontroerende verhalen en dus was het al snel …

12:30 uur en we schudden elkaar de hand, na een mooi, ontroerend en zeer lucratief gesprek. Liet met trots mijn lilabubbel zien en ging zwaar onder de indruk op de terugweg. Ik had de kijkers van de heenweg beloofd weer live te gaan om alles te vertellen, maar kon nog niet echt de woorden vinden.

 

Volgend jaar in juni 2020 zal ik een hele dag aanwezig zijn tijdens een enorm Congres in een zeer grote locatie. Tussen en voor +/- 700 directeuren van allerlei bedrijven zal ik als Joki de zangeres, Joki de “schud je mossel” tante, Joki KaraJoki, maar ook zeker en vooral de Joki van Stichting Leef, voor je het vergeet! laten zien wie ik ben, waar ik voor sta, waarom ik hen zo nodig heb en ik de verbinding in vele vormen zo belangrijk vind. Jeetje wat ben ik dankbaar voor deze kans! Daarbij wederom twee unieke mensen leren kennen, die mijn Stichting nu al een warm hart toe dragen. Ik ben een gelukkig mens!

“Herinner mij”-feesten

Een Echte Jordanese middag met koffie thee uit ouwerwetse koppies, luxe gebakjes met ons eigen logo, de beste haring van Amsterdam met natuurlijk heerlijk tafelzuur en uitjes, een stokkie zelfgemaakte filet americain met een eitje, stukkie kaas, stukkie worst, zoute pepsils op echte gehaakte en Perzische tapijtjes. Een Jordanees decor inclusief de ramen van de Wallen en dan zingen met fantastisch lieve artiesten voor de ouderen met hun mantelzorgers: Zo had ik het al jaren in mijn koppie, daar droomde ik van en zo wilde ik het graag! Vanaf mijn vroege kinderjaren was ik al vaak te vinden in het bejaardentehuis (toen heette dat nog zo) van mijn opa’s en oma’s. Daar liep ik trots met advocaatjes met slagroom in de rondte en zong ik samen met een leuke familieband mijn eerste Willeke medley! Ik was er elke week en dacht toen al dit is het!

Ik koos voor De Première voor Verzorgingshuis De Rietvinck, daar waar ik ooit als kind begonnen was. Mijn opa en oma woonden daar en nu mijn exschoonmoeder. Ook was De Rietvinck het eerste huis waar homo-echtparen meer dan welkom waren en dus was die keuze snel gemaakt.

De “Herinner mij” feesten waren geboren. Wat een organisatie, daar had ik me wel even in vergist.

Deze worker in progress was er maanden mee bezig geweest en gelukkig meldden zich een aantal vrijwilligers en artiesten. 15 februari 2019 was het eindelijk zover!

Wat hebben ze en we genoten! Mijn Droom was uitgekomen!