Ons 1 jarig jubileum.

28 september 2019   Stichting Leef, voor je het vergeet! bestaat 1 jaar:

Het begon met een ritje in de eerste Canta KaraJoki Show met Gordon Heuckeroth, In een volledig door toffe sponsors opgepimpte lila Canta. Ter nagedachtenis aan mijn overleden mama Aafke en al die andere schatten die aan deze ziekte zijn overleden. Veel aandacht in de media en honderden ritjes met betalende gasten. De Tussenstand: 18.000 euries

In een jaar tijd uitgegroeid tot een heuse mooie solide gezellige verbindende Stichting, die staat voor Herinneringen maken d.m.v. muziek, zingen, dansen, interactie en samenzijn met en voor ouderen en hun mantelzorgers.

Ik dank vanuit de grond van mijn hart mijn bestuur Natasja Hoek, Wietze Jonker en Martin Brinkman  Het geweldige Trio Leef! met Nico Meijer en Andrea Weeling. Geluid en decor Melody-entertainment catering & events van Dennis Weeling en Gerrit Weeling, Erik van den Berg als doorgewinterde ambassadeur van de Stichting Leef, voor je het vergeet!, de artiesten die belangeloos een gastoptreden verzorgen en de “oh zo belangrijke” vrijwilligers: Helma Vermeulen, Ria Bolier, Bea Hendriks, Henny Sandbergen-Duppen, Bianca Krijgsman, Marjorie Mol, Jo Meeuw,  Thea Weeling, Paul Bolier, Bianca Brockmann, Danny, Natasja Hoek, Lex van der Weijden, Liss Weeling, Wesley Weeling, Anja en topfotograaf Laurens Kelatow Nanlohy….

Alles tezamen maakt van elk “Herinner mij” feest, “Spiegelbeeld”, de nieuwe “Leef!” show en aktiviteit “Druk je stempel op het leven” (nog in ontwikkeling in de zorginstellingen, in Studio Westpoort en op MS de Jordaan i.s.m. het Nationaal Ouderenfonds elke keer weer een ware happening. In het groot en in het klein. Voor mij een droom die is uitgekomen en we gaan door tot wat ik ooit zei: “Ikzelf Alzheimer krijg!”