MS de Jordaan

15 maart 2019:

Kan er iemand in mijn arm knijpen? Samenwerken met MS de Jordaan is een feit.

Via onze stichting kun je een plekje boeken. Tegen een gereduceerd bedrag p.p. stap je samen met je moeder, vader, opa, oma of b.v. beginnend dementerende buurman aan boord van het leukste Jordanese Partyschip van Nederland. Natuurlijk verzorg ik tijdens deze vaarten zelf de entertainment en zal als vertegenwoordigster van onze Stichting aanwezig zijn. Stuur ons een PBtje via de Facebookpagina van STGLVJHV en we nemen contact op!

Stg. Cordaan kocht 1 door Petra Ruijs aan STGLVJHV gesponsorde vaart voor € 12.000,00 en vierde daar hun personeelsfeestje. Wij van de Stichting stortte het geld door naar het Nationaal Ouderenfond, die hun deel eraf haalde en voor het restant 8 vaarten inkocht bij MS de Jordaan. Mijn slim uitgedachte “Stoel voor een stoel” constructie was gelukt! TROTSER DAN TROTS!

Deze ouderenvaarten gesponsord door onze Stichting en MS de Jordaan zijn een WAAR SUCCES. 8 maal in 2019 en ook na corona in 2022 hebben we het weer opgepakt. Het is elke keer GEWELDIG!

Met trots mag ik zeggen dat  deze constructie dus blijkt te werken. Wederom zoeken wij van STGLVJHV een bedrijf die dit zo met ons wil doen!