Samenwerking met Stg. Cordaan

“Herinner mij” feesten in de verzorgingshuizen, maar ook op andere locaties, zodat de ouderen en hun mantelzorgers er ook een UIT konden, dat had ik ook in mijn hoofd en dus kwam ik in contact met Andre Brand van Stg. Cordaan. Wij hadden elkaar leren kennen toen ik optrad tijdens een netwerkmidddag. Hij noemde mij zijn held in het kleine paarse wagentje, die geheel op eigen kracht haar eigen Stichting was begonnen. Op 13 maart organiseerde ik met financiele hulp van Cordaan een  “Herinner mij” Feest bij Studio Westpoort.

Een waanzinnig leuke Jordanees muzikale middag voor beginnend dementerenden en hun mantelzorgers. Wederom een Feest om nooit meer te vergeten!

De foto’s zijn met toestemming genomen en geplaatst en spreken voor zich. Herinneringen maken en op en top GENIETEN! Ik ben zo trots op alles!