Nico Meijer en Marijke Lohman

Nico Meijer, zanger Trio Leef :
De Stichting LEEF heeft mij doen beseffen hoe belangrijk het is om iets voor onze ouderen te kunnen en mogen doen. Wat geeft het een warm gevoel als je de blijde gezichten ziet van de veelal oudere en mensen met een handicap . Na afloop van ons optreden worden we vele keren bedankt. Het geeft mij het gevoel dat wij met iets moois en belangrijks bezig zijn. Ik kom na een optreden thuis en ben dan ook heel TROTS op Stichting Leef!

Marijke Lohman:
Oude liedjes, ze zingen ze allemaal mee. Als we beginnen zitten ze nog een beetje in hun eigen wereldje, maar zodra b.v. “De Twee motten” voorbij komen en de ouderen de woorden zomaar opeens meezingen worden ze wakker en voelen zich fantastisch, trots en blij en geloof me WIJ OOK! Ook “Het kleine cafe” van Vader Abraham doet het goed en ze gieren het uit bij de Jongens van Plezier, TIERELIER!! Lieve Nico Meijer, wat ben ik toch blij en trots dat jij er elke keer weer bij bent en ik ga met je mee om de meiden te helpen. Met de ouderen VOOR de ouderen, mooier kan niet toch! Kanjer ben je!