Nationaal Ouderenfonds en MS de Jordaan

15 maart 2019:

Kan er iemand in mijn arm knijpen? Samenwerken met het Nationaal Ouderenfonds en MS de Jordaan is een feit.

Vanaf NU kun je via de website van het NOF een plekje boeken. Voor slechts € 22,50 p.p. stap je samen met je moeder, vader, opa, oma of b.v. beginnend dementerende buurman aan boord van het leukste Jordanese Partyschip van Nederland. Natuurlijk verzorg ik tijdens deze vaarten zelf de entertainment en zal als vertegenwoordigster van mijn Stichting aanwezig zijn. Via deze link wijst het zich allemaal vanzelf! evenementen.ouderenfonds.nl

Stg. Cordaan kocht 1 door Petra Ruijs aan STGLVJHV gesponsorde vaart voor € 12.000,00 en vierde daar hun personeelsfeestje. Wij van de Stichting stortte het geld door naar het Nationaal Ouderenfond, die hun deel eraf haalde en voor het restant 8 vaarten inkocht bij MS de Jordaan. Mijn slim uitgedachte “Stoel voor een stoel” constructie was gelukt! TROTSER DAN TROTS!

Deze ouderenvaarten gesponsord door onze Stichting en MS de Jordaan zijn een WAAR SUCCES. 8 maal in 2019 en wel op 8 april, 21 mei, 17 juni, 24 juni, 16 september, 7 oktober, 4 november en de kerstvaart op 16 december 2019. Het was GEWELDIG!

Met trots mag ik zeggen dat ook in 2020 deze constructie blijkt te werken. Wederom hebben wij van STGLVJHV een bedrijf gevonden die dit zo met ons wil doen! WOW!