Melody Entertainment

Wij van Melody Entertainment vinden het leuk om een stukje geschiedenis en herkenning terug te brengen bij de ouderen in de vorm van de oude huiskamer en het decor. Ook vinden wij het leuk als ons jongste lid Melissa meegaat!! Wij verzorgen tevens de muziek tijdens deze feesten!

Gerrit: Ik geef om De Stichting Leef, voor je het vergeet! Liefde en warmte geven ze mij en nu ik niet meer werk  kan ik al mijn aandacht hier op vestigen. Eens komen we állemaal  er zo voor te staan. Ik begrijp de oudjes heel goed. Met zijn allen vrolijken we ze weer op. Wat kan ik daarvan genieten!

Omdat ik het leuk vind om de ouderen een leuke dag te geven. Ik vind het leuk als ik ze zie lachen en soms vind ik het verdrietig als ik ze zie huilen. Ik mag soms ook helpen met de koffie en de thee in schenken en daar word ik blij van dat ik dat voor die mensen mag doen. Maar zingen voor deze mensen vind ik het allerleukste om te doen en dat doe ik dan ook met al mijn liefde al vind ik het soms best een beetje spannend. Ik ben de jongste van de stichting maar ik zou dit niet willen missen ik vind het dan soms ook jammer als ik niet mee kan omdat ik dan naar school moet. Stichting LEEF VOOR JE HET VERGEET IS THE BEST!!!! Liefs Melissa