Joke Blokland-Zwarts

Ruim een jaar geleden kwam ik in contact met Joki, toen zij een optreden verzorgde in het verpleeghuis waar ik toen werkte. Ik was direct verkocht en een groot fan van haar, gewoon door de manier waarop zij de mensen blij maakt en een fantastische middag bezorgd, waar de mensen nog weken op terug kunnen kijken. Door mijn werk als activiteiten begeleider heb ik ervaren hoe geweldig de interactie is met ouderen en wat het met hen doet, door iets leuks met hen te doen. Je kunt echt het verschil maken met vrolijkheid, muziek, zingen, activiteiten en creativiteit. Dit werk is echt het mooiste wat ik ooit heb mogen doen🙏
Joki is mijn grote voorbeeld, haar Amsterdamse humor en de liedjes zijn goud waard voor ouderen. Mijn hart ligt bij deze mensen, dus wil graag mijn steentje bijdragen en daarom ben ik vrijwilliger geworden bij deze prachtige stichting. Iets betekenen en voor “even” het verschil maken voor onze ouderen, is het mooiste wat er is!
Liefs,
Joke Blokland-Zwarts