Laden Evenementen

Afgelopen Evenementen

Evenementen Search and Views Navigation

Evenement Views Navigation

april 2020

BUITEN zingen voor BINNEN Mennistenerf – Pennemes

27 april 2020 om 10:30 - 14:00
Mennistenerf – Pennemes

Joki vindt een plek buiten bij zorgcentra Mennistenerf en het Pennemes in Zaandam, om mooie liedjes te zingen voor de mensen die binnen moeten blijven vanwege het Corona-virus. 

Meer weten »

Draaiorgel zoekt Balkonkoor

24 april 2020 om 11:00 - 12:00
Eben Haezer, Wisseloord 219
Amsterdam,
+ Google Maps

In het kader van het verlichten van het isolement in verzorgingstehuizen, heeft Stichting Leef, voor je het vergeet Zico van Pareen bereid gevraagd met z'n draaiorgel de samenzang vanaf de balkonnetjes te ondersteunen.

Meer weten »

BUITEN zingen voor BINNEN voor de Riekerhof

23 april 2020 om 14:00 - 15:00
De Riekerhof

Joki zoekt een plek buiten bij De Riekerhof waar haar mooie liedjes gehoord kunnen worden door mensen die binnen moeten blijven in het kader van de maatregelen ter verspreiding van het Corona-virus.

Meer weten »

BUITEN zingen voor BINNEN in De Bogt

21 april 2020 om 14:00 - 15:00
De Bogt

Joki vindt een plek buiten, om mooie liedjes te zingen voor de mensen in verpleeghuis De Bogt in Amsterdam.

Meer weten »

Draaiorgel zoekt balkonkoor

14 april 2020 om 08:00 - 17:00
Meer weten »

BUITEN voor BINNEN bij Zonnehuis De Luwte

6 april 2020 om 15:00 - 17:00
het Zonnehuis, Amstelveen

In het kader van het opheffen van het isolement in Corona-tijden, zong Joki bij Zonnehuis de Luwte. Hier vind je een leuke video-impressie op de Facebookpagina van het Zonnehuis de Luwte. En hier vind je óók nog een leuke videoimpressie op Youtube!

Meer weten »

februari 2020

“Herinner mij” feest Zonnehuis Amstelveen

28 februari 2020
het Zonnehuis, Amstelveen

28 februari een prachtig "Herinner mij" feest in Zonnehuis te Amstelveen.. Mede mogelijk gemaakt door een flinke sponsoring van Amstelveen Sport, waarvoor onze GROTE DANK! Wat zijn we toch dankbaar dat we dit mooie werk mogen doen. De bewoners hebben enorm genoten van deze middag. Graag bedanken wij ook de organisatie van Zonnehuis Amstelveen. Echt een geweldig leuke sfeer in dit zorghuis en enorm behulpzaam. Benjamin, jij ook bedankt voor je belangeloos mooie optreden. De Prachtig mooie foto's zijn dit…

Meer weten »

december 2019

Ouderenvaart MS de Jordaan

16 december 2019
MS de Jordaan

De laatste van het jaar. Wat hebben wij en zij weer genoten. Tot volgens jaar MS de Jordaan! Het fotoverslag staat weer op Facebook!

Meer weten »

november 2019

Ouderenvaart MS de Jordaan

4 november 2019
MS de Jordaan

Een heerlijke ouderenvaart met de Zwemvereniging van Tilly uit Rotterdam! Een middag om nooit te vergeten! Zie het fotoverslag op Facebook!

Meer weten »

oktober 2019

“Herinner mij” Feest in Volendam

19 oktober 2019

Dankzij de gulle sponsoring van Kesbeke Fijne Tafelzuren B.V. is het aanstaande zaterdag zover.  We gaan met ons team van Stichting Leef, voor je het vergeet! de ouderen en hun mantelzorgers verblijden met een "Herinner mij" Feest in Zorginstelling St. Nicolaashof te Volendam. Het enige echte Jordanese meezing feest met Trio Leef! en natuurlijk lekkere hapjes en drankjes. (Zie ook de fotoreportage op Facebook!)                     De zaal wordt ingericht als Jordanese huiskamer…

Meer weten »
+ Exporteer Evenementen